Followers

MY CRUSH! :DD

Kay cuti ni macam-macam berlaku kat aku.
Yang best ade, yang tak best pun ade.
Yang best of course lah CAMP KOR KADET POLIS.
Hahaha yang tak best malas nak cerita coz nanti aku takde mood.
Time aku tengah takde mood ni member aku ni bg video suruh aku tengok.
Bile aku tengok je vid ni! aku terus happy and fall in love! hahha
tapi impossible la nak couple dengan dia! hahah nak tengok video tu? BOLEEEEHHHH!!
HAHAHAHA THANKS SAYANGS! YOU ALL DAH BUAT I HAPPY! HAHAH
Thanks for reading my blog :)

2 comments:

Muhammad Azmi said...

lady gaga song.. yearghh..
MF pn like her song so much!!
paws up mother monster

m.E.e.N said...

nice one ! :)

©2011 shafiqizuddin.blogspot.com. All Rights Reserved.