Followers

HAHAHAHAHAH :DD

Okay tadi petang tengok wayang dengan HARITH and AI cerita X men kat jusco tbrau city.
Aku bukan nak cerita pasal X men tu. Tapi perkara yang memalukan terjadi kat aku.
Kay habis movie mcm biase ar ramai yang nak keluar dari cinema tu.
Ntah mcm mane aku boleh terjatuh, and selipar aku putus. HAHAH malu siak! bengang gler aku!
da la ramai orang kat belakang. Yang member aku dua orang ni bukan nak tolong aku. ketawe kan aku pulak!
so korang lepas nie hbs movie je, time nak keluar tu be careful and watch your step. HAHAHA


Thanks for reading my blog :)

4 comments:

Adda said...

sabar yea idin . *HAHAHA* :P

shafiq izuddin said...

hhahaha sabar la ni :D

athirah juhari said...

btoll.. bca jew stiap ayat yg u tlis... i ktawa..haha...sbar bebnyak..huhu

salmiah :) said...

huhu !!! sian2 sab0 je lah ,,, mungkin rindu kan kem k0t !! huhuh !! actually be m0re carefull next time keyh !!

©2011 shafiqizuddin.blogspot.com. All Rights Reserved.