Followers

SINGLE OR COUPLE??

Hahahaha dah lame tak post kat blog aku ni.
Okay topic this time is single best ke couple best?
Some people say single best, some people say couple best.
Which is the best? Hahahah for me, dua-dua best.
Kalau bercouple ade je orang nak ambik tahu pasal korang.
Hahah ade je someone di sisi korang, korang tak kan bosan dengan hidup korang dengan ade nye si dia.
Tapi bile dah gadoh. Dahsyat!! Hahah. kekadang gadoh ni la yg wat kite makin faham dengan pasangan kite.
Wah best nye couple!!
Kalau single pulak, ade kelemahan sikit. Hahah takde orang nak ambek kisah pasal korang. Sometimes, bile keluar pegi bandar ke jejalan ke, bile ade nampak couple je mesti terdetik dalam hati 'best nye ade couple, bile la aq nak ade couple ni'. Hahaha
Haha tapi best nye single nie. Kekadang korang rase bebas, nak keluar dengan sesape  pun boleh. Haha dapat save top up korang and korang dapat spent time with all your friends and family!
walaupun time single ni takde orang nak ambik kisah pasal korang. KAWAN-KAWAN kan ade! kalau ade masalah ke tengah sedih ke cite je la kat kawan-kawan korang! diorang akan  dengar punye la and try tolong korang.
The conclusion is, both single and couple are best!.
Hahah kalau single,  KAWAN kan ade.
Thank You to all my friends. Korang banyak tolong aku.
Semua kawan-kawan aku bukan calang-calang orang. Diorang ni jenis senang ke susah ke still ingat kawan lagi!
 Love you all!! HAHA :DD
Thanks for reading my blog :)

3 comments:

Tengku Zarith Iskandar said...

Single more better than being couple~

Halimatun Sa'adiah said...

kawen lg best kot...
hehehee

NynaMysarah said...

both of them! :D

©2011 shafiqizuddin.blogspot.com. All Rights Reserved.