Followers

A NIGHT WITH MY SISTER, HER BELOVED HUSBAND AND MY LITTLE SISTER :DD

Hehehe the story begin this evening.
Aku lepak kat umah akak aku (my sister is my neighbour, HAHA)
KAKLONG :  Idin, nak ikut kaklong keluar pegi jusco tbrau city tak malam nie
HAHA family aku semua panggil aku idin, aku pun ckp ar NAK IKUT!! hehhe
and then aku balik je ajak adek aku sekali.
AKU : adek nak ikut kaklong tak ? gi jusco malam nie?
ADEK : TAK NAK!! MALAS!!
AKU : ala jom la adek ikut, abg ikut la.
ADEK : pegi la kau! malas aku

selalu kalau family aku  ajak adek aku keluar dia ajak aku. Tapi bile aku tak nak ikut dia pun tak nak gak!.
Kay dengan perasaan kecewa sebab adek tak ikut aku pun pergi la siap - siap nak keluar. Pastu mak aku cakap
MAK : Idin, cakap kat kaklong adek tak nak ikut sebab dia nak iron baju, lipat baju.
Tiba-tiba dengar orang jerit dalam bilik
ADEK : IDIN!!! NAK IKUT!!!!
hahahah adek aku nie memang pemalas sikit. Dengar je mak aku cakap macam tu terus nak ikut.

Kay dalam pkul 8 kiteorang pun gerak gi jusco. Mule - mule dinner kat lavender.Hihihih.
Lepas makan kiteorang pegi tengok katil untuk baby ( my sister is pregnant :DD)
aku dengan adek malas la nak ikut, so kiteorang jalan - jalan je la.
Time jalan-jalan tu ade seorang awek tu tengok je aku. Aku pun tengok je la awek tu.
And then awek tu senyum kat aku :D. Aku pun senyum la balik :).
HAHAH pastu  adek aku terus wat mcm nie :P blweeeeekkk. HAHAH aku rase awek tu dengar kot dia wat mcm tu. Dah jauh sikit aku tnye dia nape wat mcm tu
AKU : HAHAHA apsal kau?
ADEK : AKU TAK BOLEH TERIMA DOE ADE AWEK SENYUM KAT KAU. DAH LA AWEK TU SENYUM GATAL KAT KAU.
HAHAHAH adek aku nie memang gler sikit! nak tengok adek aku? heheh boleehh!
yg sebelah kiri nie adek aku la. SAYANG kau adek!

Hehehe picture akak takde la. kat phone dia. Nanti aku cerita pasal semua siblings aku kay? hehehe kay bye :DD
Thanks for reading my blog :)

6 comments:

Anonymous said...

alolololo sumil2.. ahahha

shafiq izuddin said...

hahah cute kan kami? hehe

Nisaa said...

Garang seh adik kau. Takut aku.

shafiq izuddin said...

eh tak garang la. comel! haha

Muhammad Azmi said...

Comel feat Garang adik Shaffoq niyh.. huhuhu

nur juwana said...

comel lah nadia . i loike .<3

©2011 shafiqizuddin.blogspot.com. All Rights Reserved.