Followers

K.A.W.A.N :))

Okay sebelum aku mula kan topik kita hari ini.
aku nak ucap kan happy teacher day tuk semua cikgu-cikgu and happy birthday to AREP sorry lambat wish.
Okay berbalik pada topik kita. Apa itu kawan? Penting ke kawan dalam hidup kite?
Of course la penting kawan tu dalam hidup kite! cube kalau korang sorang- sorang je dalam dunia ni, boleh ke hidup? HAHA tak boleh kan?.
2 hari yang lalu aku nampak ade anak anjing mati kena langgar and then tiba-tiba ade kawan dia try kejut kan dia. Anjing pun tahu ape itu kawan.
The conclusion is, hargai la kawan  korang. Kawan memang senang cari time kite senang. Ade kawan yang susah cari time kite susah.TAPI Ade jugak kawan yg senang cari time kite susah atau senang so hargai la KAWAN! :D
Thanks for reading my blog :)

2 comments:

Gadis Ungu said...

good..! jadi mari lah kita bersama-sama menghargai kawan kita..yeah!!haha

shafiq izuddin said...

yeah betul tu! haha

©2011 shafiqizuddin.blogspot.com. All Rights Reserved.