Followers

HAKHAKHAKHAK :D

Bosan la seyh. Tak tahu la nak story ape kat korang semua.
Okay la aku nak story pasal seorang budak ni.
*of course la budak tu girl. Hehehehe
Nama dia Farah Najwa. Dia sangat sangat cute :D.
Aku baru je kenal dia ni. Baru tahun ni and now kami memang rapat sangat :D
Macam mane boleh rapat dengan dia? Hahahah dia ni baik, funny jugak orang nye and memahami pun ada!, Aku pulak agak peramah! Sbb tu la rapat! hahaha.  Bila texting dengan dia, Aku rasa Happy je! haahaha dah lama tak rasa mcm ni!. Bila  sebut nama dia mesti aku senyum.  *sah kau dah mabuk shafiq! HAHAHA. Thanks Farah Najwa , you always make me happy! hahahahahahahahahahah

Ni la dia orang nya! HAHAHA 
Omel kan? hakhakhak

Kay la sampai sini dulu la story ni. Nanti aku sambung lagi kay!
*Time tulis post ni aku sengih sorang-sorang mcm orang gila! hahaha
Thanks for reading my blog :)

1 comment:

©2011 shafiqizuddin.blogspot.com. All Rights Reserved.