Followers

SERAM NI !.

HAHAHA lame seyh tak update blog ni.
Fuh rindu siak ngan blog aku ni. Ye la busy la kan.
Adush penat betul. Kay Pernah tak benda yang SERAM atau MENAKUTKAN terjadi kat korang?
Mesti ada kan? Ada yang nampak hantu la. Ade yang nampak accidents yang mengerikan la.
Tapi tadi member aku, KHALIQ bagi video yang seram nak tengok?.  BOLEEEHH. Dia cakap kat aku yang video nie seram. aku pun beranikan diri la tengok vid ni.



Khaliq? seram ke ni? aish Khaliq2 makin botak makin mengarut!
kay berbalik pada topic kita.HAHA setakat nie aku belum jumpe hantu or nampak accidents yang mengerikan. Tapi ada binatang yang aku takut and seram. ANJING!!.
Dulu masa aku muda-muda ( time kecik-kecik dulu la). Aku pernah kena kejar anjing. Time kena kejar tu aku pandang belakang nak tengok anjing tu. Muka anjing tu menakutkan . Tahu la bontot aku besar . Tak payah la aim bontot aku. Bontot orang lain kan ada!. HAHAHA. Tapi sekarang dah tak takut sangat dengan anjing. Sebab aku pernah nampak kucing kejar anjing. Dahsyat kan? Korang kalau ade cerita seram kongsi-kongsi la ngan aku. Seram ni. :)
Thanks for reading my blog :)

1 comment:

Muhammad Azmi said...

seram kewp video ni.. btekah aq tgok tadi.. aq pn ade post gak video ni kt wall group kem

©2011 shafiqizuddin.blogspot.com. All Rights Reserved.